Motive pentru care să alegi cosmeticele daje

daje - essence de jeunesse

      Atitudinile reflecta obiceiurile si traditiile. Filosofia noastră se bazează pe respect reciproc. Chimismul Naturii, dirijat inteligent, devine aliatul vieţii sănătoase. Opţiunile şi sugestiile dvs. ne ajută să fim operativi, practici, convingători.

      Intreaga viata a omenirii a fost si este legata de natura. Bucuria contactului cu natura ne ajuta sa vedem farmecul si frumusetea ei. Aerul pe care l respiram, alimentele pe care le mancam sunt indisolubil legate cu plantele.

      Datorita continutului mare de substante active terapeutice, inca din cele mai vechi timpuri uleiurile si esentele naturale au fost utilizate pentru intretinerea tenului si a pielii.

Pielea este un organ viu de o mare importanta fiziologica. Ea joaca un rol senzorial, sensibila la pipait, durere si temperatura. Pe măsura înaintării în vârsta, pielea își pierde elasticitatea sub expunerea factorilor dăunători externi cum ar fi noxele sau radiațile ultraviolete, aparand imbatranirea cutanata. Mijloacele de lupta impotriva acestei imbatranirii sunt temporare si cu eficacitate limitata.

Insa, este posibil sa se intarzie aparitia imbatranirii cutanate.Un factor de mare importanta atunci cand expunerea la soare nu poate fi evitata este protejarea pielii cu cremele noastre special create pentru tine, pentru a-ti aduce linistea, confortul si hidratarea necesara. Linia de produse de îngrijire a pielii daje are la bază o formulă avansată originală care combate cauzele de bază ce duc la apariția și imbatranirea pielii.

Produsele daje sunt realizate în laboratoarele Favisan. De peste 35 de ani, această companie găsește alchimia perfectă între natură și știința, pentru a creea acele produse care demonstrează că în natură se găsesc cele mai valoroase ingrediente.


In formula cremelor daje toate ingredientele sunt 100% naturale. Sinergia naturii adunata laolalta. Esente din extracte, prin distilare, presare la rece si distilare, separare, uscare la rece prin liofilizare, sub presiune si la temperatura scazuta, toate impreuna, un amestec miraculos, testate serios, timp indelungat, avand cel mai bun profil de siguranta, prin studii clinice de eficacitate, reale, masurabile si inregistrate. Produse cosmetice create cu grija, iar alegerea poate fi facuta in functie de necesitati si asteptari, nu de pret. Alegerea noastra este fara limite, felul nostru de a trai este fara limite.

Extracte intense

Crema de zi daje

Cremele daje, cu ingrediente simple cat mai putin prelucrate, tratamente reale faciale care curata si dau vitalitate tenului.

Mesteacanul, simbol al primaverii, celebrat si adulat in mitologia celta, simbolizeaza reinnoirea si purificarea. In primul rand antiseptic si dezinfectant, tonic stimulator detoxifiant si antidepresiv, asociat cu zeitati ale fertilitatii si ale dragostei.

Crema de zi daje

Uleiul de jojoba

      Uleiul de jojoba provine din extractul de seminte din arborele de jojoba Hraneste pielea in profunzime si are si proprietati antibacteriene si antifungicide. Este ideal pentru tratarea infectiilor cu bacterii. . Regleaza productia de sebum, nu astupa porii iar rezultatul este o piele moale, catifelata si stralucitoare. Afară, pământul este udat de ploaie. Acasă, pielea ta este hidratată. Iar uleiul de jojoba este unul dintre ingredientele principale în acest sens

Crema de noapte daje

Veninul de vipera poate fi folosit cu succes in tratamentul pentru eliminarea ridurilor. Veninul determina un blocaj neuromuscular care relaxeaza musculatura . Crema cu venin de vipera poate fi folosita la orice varsta. De asemenea, tratamentul impotriva ridurilor pe baza de venin de vipera este recomandat in egala femeilor, cat si bărbaților.

Crema de noapte daje

Ginko biloba

      Ginko biloba denumit si arborele vietii, cel mai batran supravietuitor al universului vegetal Frunzele sale conţin bioflavonoide, flavone, acizi organici, uleiuri eterice, avand o acţiune antioxidantă foarte puternică. O plantă cunoscută pentru proprietățile ei de a păstra tinerețea, Gingko Biloba nu putea lipsi din ingredientele cremelor.

Crema daje

Albastrele

      Albastrele, printre cele mai frumoase flori de camp, cu aer salbatic, discrete, inca din cele mai vechi timpuri prin aparitia lor dau viata naturii..Frumusete si culoare in aceasta planta atat de mica si de populara. Bogate in saruri de potasiu si taninuri calmeaza iritatiile pielii avand un efect astringent.

Crema daje

Vitamina B5

      Vitamina B5 contribuie la reglarea glandelor care secreta uleiurile naturale ale corpului (sebum), cu proprietati emoliente, nutritive si regenerative, inhiband acneea, ideal in tratarea pielii descuamate, uscate

Crema daje

Vitamina E

      Vitamina E este esențială pentru sănătatea pielii, nu numai ca hidrateaza pielea, insa lupta si impotriva radicalilor liberi, prevenind astfel imbatranirea prematura a pielii

Crema daje

Acid hialuronic

      Când știința întâlnește natura, tenul nostru are cel mai mult de câștigat.Ingredientele naturale au proprietăți active care aduc beneficii ca atare, dar și potențează efectul celorlaltor ingrediente din compoziția produselor.

Crema daje

Mei

      Meiul, planta cu flori albe-galbui, este o sursa excelenta de vitamine(A, B2,B5,PP), minerale( fier, magneziu, zinc, potasiu, siliciu), proteine si antioxidanti.

Crema daje

      Credem în inovația românească, așadar avem deplina certitudine că produsele daje, concepute și fabricate în România, se ridică la standardele cele mai exigente de pe piața internațională. Compania noastră continuă, așadar, tradiția cosmeticelor românești care s-au remarcat de-a lungul timpului în întreaga lume.

Crema daje

Certificatele ISO 9001:2001 în anul 2003 şi GMP, în 2006. este un indiciu privind nivelul corespunzător al dotării cu spaţii de producţie, laboratoare şi spații de depozitare adaptate cerinţelor, utilaje şi aparatură moderne, privind încadrarea cu personal calificat, pregatit pentru tine, pentru nevoia ta, organizare pe fluxuri de fabricaţie şi respectarea exigenţelor producţiei de cosmetice naturale, creme anti-rid cu venin natural de viperă, stabilizat și sterilizat prin liofilizare. Acest fapt inspiră un plus de încredere că produsele se obţin din plante selecţionate, venin de viperă natural, sunt păstrate şi prelucrate în condiţii de igienă deosebite, în spaţii cu temperatură, presiune şi umiditate controlate, cu respectarea normelor internaţionale privind avizarea, fabricarea și controlul de calitate.

Crema daje

      Produsele daje sunt „cruelty free”, adică nu au fost testate pe animale. Folosim metode și tehnici moderne pentru a analiza efectele produselor noastre, laboratoarele Favisan fiindu-ne partener acreditat, certificat și experimentat pentru acest demers.

Ambalajele produselor daje sunt făcute din sticlă de culoare violet închis, pentru a fi ferite de o posibilă interacțiune cu lumina sau cu aerul. Pentru că produsul conține antioxidanți și alte substanțe active, grija pentru modul de ambalare este vitală în garantarea efectelor acestor cosmetice. Pentru protecția ta am aplicat un sigiliu special, care garantează etanșeitatea și integritatea produselor.

Față de alte creme cosmetice, produsele daje au la bază extracte intense, care cresc eficiența folosirii lor. Dacă din diverse motive e nevoie să întrerupeți tratamentul cu produsele daje, acest lucru nu va afecta beneficiile obținute până la acel moment. Efectele cremelor sunt de lungă durată pentru că acționează în profunzimea epidermei.

Crema daje Crema daje Crema daje

Notificat UE

      Produsele daje sunt realizate în laboratoarele Favisan. De peste 35 de ani, această companie găsește alchimia perfectă între natură și știința, pentru a crea acele produse care demonstrează că în natură se găsesc cele mai valoroase ingrediente. Intreaga viata a omenirii a fost si este legata de natura. Bucuria contactului cu natura ne ajuta sa vedem farmecul si frumusetea ei. Aerul pe care l respiram, alimentele pe care le mancam sunt indisolubil legate cu plantele.

Atitudinile reflecta obiceiurile si traditiile. Filosofia noastră se bazează pe respect reciproc. Chimismul Naturii, dirijat inteligent, devine aliatul vieţii sănătoase. Opţiunile şi sugestiile dvs. ne ajută să fim operativi, practici, convingători. Am obţinut certificatele ISO 9001:2001 în anul 2003 şi GMP, în 2006. Acesta este un indiciu privind nivelul corespunzător al dotării cu spaţii de producţie, laboratoare şi spații de depozitare

Toate produsele și ambalajele daje corespund normelor Uniunii Europene. Partenerul nostru, Laboratoarele Favisan, locul unde cosmeticele sunt produse, sunt certificate ISO 9001:2001 și GMP, fiind o garanție privind nivelul dotărilor spațiului de producție, a laboratoarelor, a spațiilor de depozitare și, nu în ultimul rând, al personalului.


Crema daje

Despre frumusețe, iubire si adevar.

Crema daje

      Despre frumusetea, iubirea si adevarul femeii frumoase.