Termeni și condiții

Livrare

      Livrarea este gratuită pentru comenzi peste 300 lei.

      Plata la livrare se face numerar, în lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura și bon fiscal). Curierii Cosmetics Venom sau curierii rapizi cu care colaborăm NU vă pot solicita nici o altă sumă în afara celei din documente (facturi, chitanțe, bonuri fiscale sau AWB).

      Ridicarea produselor de la sediu nu se poate considera comerț la distanță, respectiv nu puteți beneficia de dreptul de denunțare în 10 zile. Vă rugăm să verificați produsele la ridicarea lor, în prezența personalului nostru, fiind obligația Dumneavoastră să nu semnați pentru primire până la verificarea produselor.

      Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 3 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit numai anunțându-vă în prealabil despre această situație.

      În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilite pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată.

      Vă rugăm să verificați produsele primite prin curierii Cosmetics Venom sau prin firmele de curierat rapid partenere în momentul primirii, formulând eventualele reclamații în prezența curierului și înainte de a semna de primirea bunurilor. Cosmetics Venom SRL își rezervă dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate după primirea produselor și plecarea curierilor.


Returnare

      Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

      Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 5 zile lucrătoare de la denunţarea contractului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. S.C. COSMETICS VENOM S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului.

      Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legăturile spre alte site-uri

      Oferim legaturi spre alte site-uri pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul nostru.

      www.daje.ro nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, www.daje.ro nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, programele si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe riscul dumneavoastra.

Mărcile

      Alte produse şi nume de firme menţionate în site sunt mărci ale respectivilor proprietari.

Promoţiile

      Toate promoţiile sunt supuse disponibilităţii şi inventarului. www.daje.ro îsi rezervă drepturile să schimbe, altereze sau să anuleze promoţiile la orice moment, fără anunţ în prealabil.

Generalităţi

      Cosmetics Venom SRL poate modifica aceşti termeni şi condiţii oricând fără a anunţa Utilizatorul personal. Astfel de modificări vor fi aduse la cunoştiinţa Utilizatorului prin afişarea lor pe site-ul web www.daje.ro . Modificările astfel făcute, sunt socotite a fi acceptate de către Utilizator, dacă acesta continuă să folosească serviciul după afisarea lor pe site-ul web.Prelucrarea datelor cu caracter personal